top of page

ROINELAN TILAT

Etsitkö paikkaa esimerkiksi juhlille, kokoukselle, illanistujaisille, etätyölle tai saunaillalle? Roinelasta löydät juuri sinun tarpeisiin sopivat tilat, kohtuullisella hinnalla. Saadulla vuokratuotolla tuetaan lasten- ja nuorten harrastustoimintaa Klaukkalan nuorisoseurassa.

Klaukkalan nuorisoseurantalo Roinela Juhlasali

JUHLASALI

Roinelan suuri 170 neliömetrin juhlasali soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suuriin juhliin ja kokouksiin turvaväleillä.

Salissa on tanssimiseen erinomaisesti sopiva lautalattia. Molemmilla seinustoilla on rullaverhoilla pimennettävissä olevat suuret ikkunat. Salissa on Äänentoisto, langattomat mikit, piano ja kylmäkaappi. Salia on mahdollista jäähdyttää ja lisälämmittää kahdella ilmalämpöpumpulla.

Lavalla on valkokangas ja myös projektori on vuokrattavissa meiltä. Näyttämöllä on erillinen valaistus (erikois- ja tehostevaloja lisämaksusta) sekä sähköisesti ohjattavat verhot. Tilassa on Wifi.

Tilan suurin sallittu enimmäismäärä on 300 henkilöä. Juhlakattauksessa saliin mahtuu mukavasti 120 henkilöä. Salista on käynti n. 30 neliömetrin terassille.

Kalustus: 145 kpl kangaspäällysteisiä tuoleja, 22 kpl 75x180cm pöytiä.

Uudistuksia: Mittavat pinta- ja tekstiiliuudistukset 2008-2010, valaistus, pöydät ja tuolit uusittu 2018.

KAHVIO / KERHOTILA

Noin 35 neliömetrin kerhotilassa on erinomaiset tilat pienempiin tilaisuuksiin ja kokouksiin. Istumapaikkoja ja pöytätilaa tilassa on noin 30 hengelle. Tilassa on Wifi. 

 

Varustelu:

5 kpl 63 x 126 cm pöytiä, 5 kpl 63 x 63 cm pöytiä. Myös lasten pöytiä ja syöttötuoli. Jäähdytettävissä ja lisälämmitettävissä ilmalämpöpumpun avulla.

Uudistuksia:

Kahvila/kerhotila uusittu kokonaisuudessaan 2010.

Yläkerrassa kahvion yhteydessä sijaitsee myös keittiö, joka on mahdollista liittää mukaan vuokraan.

Klaukkalan nuorisoseurantalo Roinela kerhotila

Kahvila / Kerhotila

Klaukkalan nuorisoseurantalo Roinela takkatila

TAKKA- / SAUNATILA

Takka- ja saunatilamme on varusteltu istumapaikoille 14 hengelle. Saunassa on tilaa noin 5 hengelle. 

Takkatila on varusteltu minikeittiöllä, kahvin- ja vedenkeittimellä, jääkaapilla ja äänentoistolla. Tilassa on myös valkokangas (projektori saatavilla) mikä tekee siitä erinomaisen tilan pienille kokouksille. Tila on varusteltu ilmalämpöpumpulla, joten kuumuus ei pääse yllättämään kovillakaan helteillä. 

Tila sopii erinomaisesti pieniin illanistujaisiin ja saunailtoihin sekä kokouksiin. Tilaan on saatavilla Wifi, kysy varauksessa tarkemmin.

Takka- ja saunatila on uudistettu kokonaisuudessaan vuonna 2009

bottom of page