top of page

SEURANTALO ROINELA

Klaukkalan keskustassa sijaitseva Juhlatalo Roinela o­n valmistunut vuonna 1958. Talo o­n rakennettu ja sitä ylläpidetään talkoo- ja vapaaehtoisvoimin. Talo o­n puurakenteinen ja liitetty kunnallistekniikkaan sekä kaukolämpöön. Suuri 900 neliömetrin asfaltoitu piha takaa pysäköintipaikkojen riittävyyden.

Roinela soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön - niin isoihin juhlatilaisuuksiin, myyntitapahtumiin, tanssitapahtumiin kuin pienempiin tilaisuuksiin. Tiloissa o­n järjestetty vuosien varrella mm. häitä, sukujuhlia, tasakymmeniä, huutokauppoja, kirpputoreja, lastenkutsuja, kokouksia ja illanistujaisia. Talossa järjestetään myös Klaukkalan Nuorisoseuran harrastustoimintaa.

VUOKRAUS

Seurantalo voi vuokrata monenlaisiin tapahtumiin. Voit vuokrata koko talon käyttöösi tai vain tarvitsemasi tilat. Tältä sivulta löytyvästä varauskalenterista voit tarkistaa talon varaustilanteen.

Nuorisoseurantalo Roinela
Klaukkalan nuorisoseurantalo Roinela takkatila

Vuokraamalla tuet lasten ja nuorten harrastustoimintaa

Nuorisoseurantalosta saadut vuokratuotot käytetään täysimääräisesti Klaukkalan Nuorisoseuran toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme turvallisen ympäristön, kohtuuhintaista harrastamista sekä järjestämme koko kylälle avoimia tapahtumia.

WhatsApp Image 2021-06-19 at 11.43.48 (1) (1).jpeg
bottom of page