Seurantalo Roinela

Klaukkalan keskustassa sijaitseva hyväkuntoinen Juhlatalo Roinela o­n valmistunut vuonna 1958. Talo o­n rakennettu ja sitä ylläpidetään talkoo- ja vapaaehtoisvoimin. Talo o­n puurakenteinen ja liitetty kunnallistekniikkaan sekä kaukolämpöön. Suuri 900 neliömetrin asfaltoitu piha takaa pysäköintipaikkojen riittävyyden.

Roinela soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön - niin isoihin juhlatilaisuuksiin, myyntitapahtumiin, tanssitapahtumiin kuin pienempiin tilaisuuksiin. Tiloissa o­n järjestetty vuosien varrella mm. häitä, sukujuhlia, tasakymmeniä, huutokauppoja, kirpputoreja, lastenkutsuja, kokouksia ja illanistujaisia. Talossa järjestetään myös Klaukkalan Nuorisoseuran harrastustoimintaa.

Roinelan sisätilat o­n uudistettu laajasti vuosien 2008 - 2010 aikana ja uudistustöitä on jatkettu myös sen jälkeen. Käytettävissä on erittäin hyvät ja viihtyisät juhla-, kokous- ja saunatilat. Tutustu tiloihin.

Kysy lisää Roinelasta ja sen vuokraukseta

p. 044-253 7139 (jätäthän viestin vastaajaan, jos emme pääse heti vastaamaan). Voit lähettää tiedustelun myös lomakkeella.

Roinelan piha-aluetta valvotaan kameravalvonnalla. Pääset tutustumaan kameravalvonnan rekisteriselosteeseen täältä.