top of page

Ajankohtaista

Teatteri Roinelan kausi päättyi esitysviikkoon ja Teatteri Gaalaan

Teatteri Roinela juhli kauden päättymistä viime sunnuntaina Roinelassa perinteisessä Teatteri Gaalassa. Gaalaan oli kutsuttu kaikki teatteriharrastajat läheisineen juhlistamaan päättynyttä hienoa harrastuskautta. Gaalassa nautittiin hyvästä ruuasta, seurasta, pienestä ohjelmasta ja jaettiin teatterin perinteiset Väiski ja Väinö -palkinnot.


Gaalaa edelsi onnistunut esitysviikko, jossa nähtiin hienoja esityksiä. Nuorimmista näyttelijöistä koostuvan Elohopean Maija Mehiläinen ihastuttu yleisöä ja Väinö-raatia, joka palkitsi näytelmän parhaana kokonaisuutena. Jodin devising-tekniikalla tekemä Olipa kerran Pulupahka ja sen pituinen se, täytti Roinelan taikuudella. Neon ryhmän omaperäisesti nimetty näytelmä Näytelmä oli yleisömagneetti. Rikki-ryhmän somekiusaamista käsittelevä #Barbustus sai Väinö-raadilta Villi-Väinö -palkinnon hienoista nuorten kohtauksista sekä hyvästä lavastustekniikasta. Krypton-ryhmän jo Ramppikuumeessa palkintoja kerännyt Kesäleiri -näytelmä pokkasi Teatteri Gaalassa parhaan pääosan palkinnon.


Vaikka harrastuskausi on nyt päätetty, ei Roinela hiljene teatterista. Lähiaikoina starttaa kesäteatterin harjoituskausi ja elokuussa seurantalon takapihalla saa ensi-iltansa Laura Anttilan ohjaama Robin Hood. Ja pianhan on uusien harrastajien aika ilmoittautua kauden 2023-2024 harrastusryhmiin. Ilmoittautuminen aukeaa 29.5. osoitteessa www.klans.fi/ilmoittautuminen ja teatterin lisäksi tarjolla on kansantanssi- ja sirkusryhmiä monen ikäisillle harrastajille. Käy katsomassa kaikki harrastusryhmät www.klans.fi/harrastamaan ja ole valmiina ilmoittautumaan, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!


Teatteri Roinela kiittää kaikkia harrastajia, vapaaehtoisia ja katsojia tästä kaudesta!


Kuva: Elian Seppälä (Ramppikuume 2023, näytelmä Kesäleiri)

Comments


bottom of page