Vuokraajan ohjeet

Toivomme sinun lukevan nämä vuokraajan ohjeet vuokrapäätöstä tehdessäsi ja tilan vuokrattuasi turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä.

1. Tutustu Roinelan turvallisuussuunnitelmaan ja vuokrausohjeisiin ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta, jotta olet tietoinen tilojen vuokraajan velvollisuuksista. Kysy mikäli olet epävarma mitä ohjeissa tarkoitetaan.

2. Hae avaimet sovittuna ajankohtana. Tiloissa järjestettävän muun toiminnan vuoksi avaimet annetaan vuokraajan käyttöön vain vuokratuksi ajaksi.

3. Hanki kaikki tarvittavat viranomaisluvat tilaisuuden pitoa varten.

4. Tilaisuutta järjestettäessä tarpeellista huomioitavaa:

Valojen ohjauskeskusten sijainti eteisen, vaatesäilytyksen, ulkovalojen ja alimman kerroksen tilojen valojen ohjauskeskus sijaitsee vaatesäilytyksen seinässä. Juhlasalin käyttövalo on juhlasalin ovipielessä. Muut juhlasalin ja näyttämön valot ohjataan näyttämön seinustalla sijaitsevasta keskuksesta. Keittiön ja kahvion valot ohjautuvat keittiön oven pielestä

Palosammutusvälineistönä talossa on kaksi 6 kg:n jauhesammutinta. Sammuttimet on sijoitettu vaatesäilöön sisääntulokerrokseen ja takkatilaan talon alimpaan kerrokseen. Talon turvallisuussuunnitelma on luettavissa keittiössä.

Voimavirtapistoke sijaitsee näyttämön valojen ohjauskeskuksen yhteydessä.

Päävesihana sijaitsee kellarikerroksen lasitiiliseinän edessä olevan penkin alla.

Tilan vuokraaja on korvausvelvollinen talon vahingoittuneesta omaisuudesta sekä velvollinen hoitamaan järjestyksen kiinteistön alueella niin ettei tilaisuuden järjestäminen aiheuta häiriötä lähitalojen asukkaille.

Avotulen teko on kielletty sekä sisä- että ulkotiloissa, pöydille turvallisesti sijoitettuja kynttilöitä lukuun ottamatta. Huomioithan että tämä pitää sisällään myös ulkotulet, joita ei saa sytyttää talon piha-alueelle tai rappusille.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Samoin toivotaan että Roinelan takapihan puolella ei käydä tupakoimassa. Tupakointipaikka tulee järjestää Roinelan etupihan puolella ja varmistaa että tupakoitsijoiden käytössä on peltiset tai lasiset tuhka-astiat.

Naulojen ja muiden kiinnityslaitteiden kiinnittäminen seiniin ulkona ja sisällä on kielletty.

Juhlasalin takapihan puoleinen ovi tulee pitää suljettuna kello 23.00 jälkeen. Näin halutaan minimoida Roinelan vieressä olevan kerrostalon asukkaille aiheutuva häiriö.

Suomen lippu löytyy keittiön avohyllystä. Laske lippu ajallaan ja palauta paikoilleen. Huom.! Mikäli lippu on märkä, ripusta se kuivumaan keittiön oven päälle.

Roinelassa ei saa yöpyä tilaisuuksien yhteydessä.

Juhliminen Roinelassa tulee lopettaa siten että kello 24.00 talossa on hiljaisuus ja talon tulee olla tyhjänä kello 02.00 mennessä.

Roinelaan ei saa tuoda eläimiä

5. Mikäli kalusteet on jätetty siirtämättä takaisin niille varatuille paikoille, laskutetaan ylimääräinen 50 euroa.

6. Ennen tilojen luovutusta takaisin, vuokralainen tekee yleispuhdistuksen käytössään olleissa tiloissa. Koko talon tilaisuuksissa edellä mainittu tarkoittaa seuraavia tiloja: juhlasali ja näyttämö, keittiö, yläkerran kahvitila, eteinen ja WC:t.

Salin pöydät pyyhitään ja siirretään takaisin juhlasalin takaseinällä olevaa niille tarkoitettuun tilaan, pystyyn pöytäpinnat vastakkain.

Tuolit pinotaan salin takaosaan salin nurkkiin siististi pinoihin.
Lattialta poistetaan irtoroskat.
Keittiön tasot ja pöydät sekä jääkaappi ja kylmäkaappi tyhjennetään ja pyyhitään.
Käytössä olleet Roinelan astiat viedään keittiöön.
Kaikki roskakorit tyhjennetään ja roskat viedään talon päädyssä sijaitsevaan säiliöön. Huom. vie pullot ja pahvit kierrätykseen.
Piha-alue siistitään irtoroskista ja tupakantumpeista.
Siivousvälineet löytyvät naisten WC:ssä olevasta siivouskomerosta. Keittiön siivousvälineet ovat keittiössä. Takka- ja saunatilojen siivousvälineet löytyvät pannuhuoneesta (käynti takkatilan eteisestä).

7. Tarkista että ovet ja ikkunat ovat kiinni ja valot sammutettu.

8. Mikäli käytössäsi oli saunatilat, tarkista että kiuas on lähtiessäsi pois päältä

9. Vuokraajan tulee luovuttaa tilat ja avaimet talonmiehelle sovittuna ajankohtana.

Toivotamme onnistunutta tilaisuutta Roinelassa ja toivomme jatkossakin Roinelan soveltuvan käyttöösi erilaisiin tilaisuuksiin! Annathan palautetta mikäli havaitset vuokraajan näkökulmasta kehitettävää talon vuokraustoiminnassa.

Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja tervetuloa Roinelaan!

Klaukkalan Nuorisoseuran johtokunta

Vuokrasopimus