Kansantanssiryhmät 2021-2022

Ilmoittaudu ryhmiin täällä!


Tyrsky


Tyrsky on kansantanssiryhmä 4-7-vuotiaille. Ryhmässä harjoitellaan tanssitekniikan alkeita leikin kautta, lauletaan ja liikutaan yhdessä. Ryhmä toivottaa uudet harrastajat tervetulleiksi!


Maanantaisin klo 18-19, Syrjälän koulun sali

Ohjaajat Elsa Weckström ja Jenni Korpihalla


Karuselli

Karuselli on pienten koululaisten tanssiryhmä. Tällä hetkellä ryhmässä on 6 tyttöä ja mukaan vielä mahtuu! Ryhmässä tanssitaan perinteisiä ja uusia kansantansseja harjoitellen rytmiikkaa ja motorisia taitoja. Esiinnymme seuran kevät- ja joulujuhlissa sekä muissa tapahtumissa. Harjoituksia voi tulla ensin vaikka katsomaan! Tervetuloa mukaan!


Torstaisin klo 17.15-18.30, Roinela

Ohjaajat Ninni Uusitalo ja Elsa Weckström








Karkelo

Karkelo on 11-14-vuotiaiden kansantanssiryhmä. Ryhmän tavoitteena on oppia kansantanssin perusteita sekä pitää hauskaa tanssien. Ryhmä esiintyy seuran tapahtumissa sekä vierailee kansantanssifestivaaleilla kotimaassa. Tilaa on kaikille halukkaille tanssijoille. Tervetuloa Karkeloon!


Torstaisin klo 18.00-19.30, Roinela

Ohjaajat Jenni Korpihalla ja Tytti Wahlberg



Kuohu

Kuohu on aiemmista nuorten ryhmistä yhdistetty aktiivinen nuorten kansantanssiryhmä. Kuohu harjoittelee kerran viikossa vahvistaen motorisia taitoja, opetellen uusia askelikkoja ja tansseja sekä nauttien tanssin ilosta ja yhdessäolosta. Tanssijat ovat osallistuneet useasti luokitteluihin ja kansantanssifestivaaleihin sekä kerryttäneet esiintymiskokemusta myös monissa muissa esiintymisissä vuosien varrella.


Torstaisin klo 19.15-21.15, Roinela

Tanssinopettaja Siiri Suoniemi

Ohjaaja Satu Inkiläinen



Wiima

Wiima on aikuisista harrastajista koostuva kansantanssiryhmä. Ryhmän tanssijoilla on useamman vuoden tanssitausta takanaan. Ryhmän tavoitteita ovat tanssista nauttiminen, uuden oppiminen sekä fyysisen kunnon ylläpito.


Maanantaisin klo 19-20.30, Syrjälän koulu

Tanssinopettaja Anu Kokkonen