Teatteri Roinela

Teatteritoimintaa lapsille ja nuorille

Klaukkalan Nuorisoseuran Teatteri Roinela tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille ohjattua teatteritoimintaa. Toiminnan alkaessa vuonna 2001 teatteriryhmiä oli kaksi. Teatteriharrastuksen suosio on kasvanut vuosien varrella ja nykyisin Roinelassa harjoittelee jo kuusi vakinaista ryhmää sekä vanhimmista teatterilaisista koostuva projekti-ryhmä.

Ryhmissä harjoitellaan erilaisia teatteritaitoja ikäryhmälle sopivalla tasolla. Teatterin ohjaajat ovat itse vanhoja innokkaita harrastajia, jotka ovat kouluttaneet itseään erilaisilla ohjaamiseen ja näyttelemiseen liittyvillä kursseilla.

Tutustu ryhmien toimintaan

Galleria - kuvia vuosien varrelta.

Teatteri Roinelan esitysviikko toukokuussa 2018

Teatteri Roinelan teatteriryhmät esittävät näytelmiään Roinelassa toukokuussa viikolla 9. Teatteriviikko starttaa maanantaina 7.5 ja päättyy lauantaina 12.5. Ohjelma ja aikataulut nähtävillä täältä.

Teatteri Roinelan tilausnäytelmä: Maalaisorava ja kaupunkilaisorava

Maalaisorava ja kaupunkilaisorava on tuttu tarina hiiristä, mutta tässä versiossa jyrsijöiksi ovat vaihtuneet oravat. Näyttämöllä nähdään oravina Eemi Tantarimäki ja Roope Korpiniitty, molemmat Roinelan pitkäaikaisia näyttelijöitä. Muissa rooleissa Päivi Vuokkola. Näytelmän on ohjannut Laura Anttila.

Tilaukset ja tiedustelut: teatteri.roinela@luukku.com/0505697116

Kesäteatteri 2018: Peter Pan


Elokuussa 2018 esitämme Peter Pan näytelmän Roinelan takapihalla. Tarkempi aikataulu tulossa myöhemmin. Mikäli olet kiinnostunut lavastuksesta/puvustuksesta/buffet-myynnistä talkoohengellä niin ota yhteyttä teatteri.roinela@luukku.com

Kaikki apu otetaan kiitollisina vastaan


Teatteri Roinelalla on myös oma Facebook-ryhmä, tervetuloa mukaan!
Seuraathan meitä myös Instagrammissa @teatteriroinela