Teatteri Roinela

Teatteritoimintaa kaiken ikäisille

Klaukkalan Nuorisoseuran Teatteri Roinela tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille ohjattua teatteritoimintaa. Toiminnan alkaessa vuonna 2001 teatteriryhmiä oli kaksi. Teatteriharrastuksen suosio on kasvanut vuosien varrella ja nykyisin Roinelassa harjoittelee jo kahdeksan vakinaista ryhmää sekä vanhimmista teatterilaisista koostuva projekti-ryhmä. Kesäisin teatteri tuottaa kesäteatterinäytelmän, joka esitetään seurantalo Roinelan takapihalla.

Ryhmissä harjoitellaan erilaisia teatteritaitoja ikäryhmälle sopivalla tasolla. Teatterin ohjaajat ovat itse vanhoja innokkaita harrastajia, jotka ovat kouluttaneet itseään erilaisilla ohjaamiseen ja näyttelemiseen liittyvillä kursseilla.

Uusien harrastajien ilmoittautuminen tapahtuu elokuussa. Kesken harrastuskauden vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta teatteri.roinela@luukku.com

Tutustu ryhmien toimintaan

Galleria - kuvia vuosien varrelta.

Kesäteatteri 2018: Peter Pan - Uutta leikki etsimässä elokuussa 2018 Roinelan takapihalla

Mikä mikä maa on taianomainen paikka, jossa seikkailija voi löytää itsensä leikkimässä hullunkurisia leikkejä Kadonneiden lasten kanssa tai kuuntelemassa kauniiden merenneitojen laulua. Ja ne kaikista onnekkaimmat seikkailijat saattavat löytää itsensä keskeltä jännittävää taistelua Kapteeni Koukun ja merirosvojen kanssa.


Peter Panille nämä seikkailut eivät kuitenkaan enää riitä ja hän haluaa löytää uusia leikkejä. Onneksi apuun rientävät Kultasen perheen lapset Leena, Jukka ja Mikko. Mutta mitä tapahtuu, kun perheen keskimmäinen lapsi Jukka haluaisi olla jo aikuinen ja lopettaa leikkimisen?

Teatteri Roinelan näytelmä Peter Pan - Uutta leikkiä etsimässä avaa katsojille uusia näkökulmia tuttuun klassikkoon, jossa keijupöly, mielikuvitus ja leikki tarjoavat unohtumattoman seikkailun koko perheelle.

Tarkempia tietoja tapahtuman facebook-sivuilta.

Teatteri Roinelan tilausnäytelmä: Maalaisorava ja kaupunkilaisorava

Maalaisorava ja kaupunkilaisorava on tuttu tarina hiiristä, mutta tässä versiossa jyrsijöiksi ovat vaihtuneet oravat. Näyttämöllä nähdään oravina Eemi Tantarimäki ja Roope Korpiniitty, molemmat Roinelan pitkäaikaisia näyttelijöitä. Muissa rooleissa Päivi Vuokkola. Näytelmän on ohjannut Laura Anttila.

Tilaukset ja tiedustelut: teatteri.roinela@luukku.com/0505697116

Teatteri Roinelalla on myös oma Facebook-ryhmä, tervetuloa mukaan!
Seuraathan meitä myös Instagrammissa @teatteriroinela