Teatteri Roinela

Teatteritoimintaa lapsille ja nuorille

Klaukkalan Nuorisoseuran Teatteri Roinela tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille ohjattua teatteritoimintaa. Toiminnan alkaessa vuonna 2001 teatteriryhmiä oli kaksi. Teatteriharrastuksen suosio on kasvanut vuosien varrella ja nykyisin Roinelassa harjoittelee jo kuusi vakinaista ryhmää sekä vanhimmista teatterilaisista koostuva projekti-ryhmä.

Ryhmissä harjoitellaan erilaisia teatteritaitoja ikäryhmälle sopivalla tasolla. Teatterin ohjaajat ovat itse vanhoja innokkaita harrastajia, jotka ovat kouluttaneet itseään erilaisilla ohjaamiseen ja näyttelemiseen liittyvillä kursseilla.

Tutustu ryhmien toimintaan

Galleria - kuvia vuosien varrelta.

Teatteri Roinelan tilausnäytelmä syksyllä 2017: Liisa Ihmemaassa

Liisa Ihmeemaassa on Lewis Carrollin kirjoittama lastenromaani vuodelta 1865. Kuitenkin jaksaa ilahduttaa, ihastuttaa ja naurattaa vieläkin.
Teatteri Roinela on on tiivistänyt tarinasta oman näköisen kompaktin paketin, jota pystytään soveltamaan tilaajan tarpeisiin ja huomioimaan katsojat. Esitys tehdään viiden näyttelijän voimin, joten roolit vaihtuvat lennosta. Näytelmän dramaturgiasta ja ohjauksesta vastaa Taru Kasandra.

Tilaukset ja tiedustelut: teatteri.roinela@luukku.com/0505697116

Elokuussa 2017: Tiitus ja Ilona - Satu Vaskovuoren peikoista

Saduissa kaikki on mahdollista, niin kuin se, että Vaskomäellä keskellä Klaukkalaa asustaa peikkoja. Tiitus on peikko, joka tapaa kauniin Ilona-tytön ja heidän välilleen kehittyy syvä ystävyys, vaikka se ei kaikkien mielestä olekkaan soveliasta. Hupaisia kommelluksia sattuu, kun ihmisten ja peikkojen erilaiset maailmat kohtaavat.


Teatteri Roinelan väki on valmistanut näytelmän, joka kutkuttaa varmasti kaikenikäisten katsojien nauruhermoja. Esitys on picnic katsomo tyyliin, eli omat viltit mukaan.

Kaiva popparit esiin, tästä puhutaan pitkää!

5.8 klo 15
6.8 klo 15
8.8 klo 18
9.8 klo 18
12.8 klo 15

Huom! Yönäytös lauantaina 2.9 klo 21.00


Liput 10€/kpl
Lippuja saa portilta (huom. käteismaksu)

varauksia voi tehdä: teatteri.roinela@luukku.com
Teatteri Roinelalla on myös oma Facebook-ryhmä, tervetuloa mukaan!
Seuraathan meitä myös Instagrammissa @teatteriroinela