Teatteri Roinela

Teatteritoimintaa lapsille ja nuorille

Klaukkalan Nuorisoseuran Teatteri Roinela tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille ohjattua teatteritoimintaa. Toiminnan alkaessa vuonna 2001 teatteriryhmiä oli kaksi. Teatteriharrastuksen suosio on kasvanut vuosien varrella ja nykyisin Roinelassa harjoittelee jo kuusi vakinaista ryhmää sekä vanhimmista teatterilaisista koostuva projekti-ryhmä.

Ryhmissä harjoitellaan erilaisia teatteritaitoja ikäryhmälle sopivalla tasolla. Teatterin ohjaajat ovat itse vanhoja innokkaita harrastajia, jotka ovat kouluttaneet itseään erilaisilla ohjaamiseen ja näyttelemiseen liittyvillä kursseilla.

Tutustu ryhmien toimintaan

Galleria - kuvia vuosien varrelta.

Teatteri Roinelan tilausnäytelminä: Liisa Ihmemaassa ja Maalaisorava ja kaupunkilaisorava

Liisa Ihmeemaassa on Lewis Carrollin kirjoittama lastenromaani vuodelta 1865. Kuitenkin jaksaa ilahduttaa, ihastuttaa ja naurattaa vieläkin.
Teatteri Roinela on on tiivistänyt tarinasta oman näköisen kompaktin paketin, jota pystytään soveltamaan tilaajan tarpeisiin ja huomioimaan katsojat. Esitys tehdään viiden näyttelijän voimin, joten roolit vaihtuvat lennosta. Näytelmän dramaturgiasta ja ohjauksesta vastaa Taru Kasandra.

Maalaisorava ja kaupunkilaisorava on tuttu tarina hiiristä, mutta tässä versiossa jyrsijöiksi ovat vaihtuneet oravat. Näyttämöllä nähdään oravina Eemi Tantarimäki ja Roope Korpiniitty, molemmat Roinelan pitkäaikaisia näyttelijöitä. Muissa rooleissa Päivi Vuokkola. Näytelmän on ohjannut Laura Anttila.

Tilaukset ja tiedustelut: teatteri.roinela@luukku.com/0505697116

Kesäteatteri 2018: Peter Pan


Elokuussa 2018 esitämme Peter Pan näytelmän Roinelan takapihalla. Jokainen teatterista kiinnostunut on tervetullut seuraaviin tapaamisiin. Näyttelijöiden lisäksi etsimme mm. lavastajia, puvustajia ja lipunmyyjiä

Ke 24.1. klo 18.30 Tiedotustilaisuus/Ensimmäinen tapaaminen
Ti 30.1. Klo 17.30 Casting tilaisuus
Ke 14.2. Klo 18.30 Roolien jakaminen ja aikataulun läpikäyminen

Lisätietoja teatteri.roinela@luukku.com

Teatteri Roinelalla on myös oma Facebook-ryhmä, tervetuloa mukaan!
Seuraathan meitä myös Instagrammissa @teatteriroinela